25.4.2013

Pientä puuhastelua...

...on tässä tullut touhuttua.
Olen tehnyt miniremonttia, mutta kohteena ei ole ollut hotelli (no eipä tietenkään niin...) vaan kuten nettikaupan uutiskirjeen tilanneet jo tietävätkin: Dolores . Tervetuloa!

Pienen Pienen Marjut varoitti minua aikanaan (kahdeksisen vuotta takaperin), kun kauppiaan "uraa" aloittelin (ja hän lopetteli), että omat miniprojektit eivät sitten etene niin kauan kun kauppaa pyöritän. Hieman moista hämmästelin silloin vaan viisaita veisteli hän. Ei kerta kaikkiaan riitä aika eikä puhti molempiin.
Vaan haitanneeko tuo - onneksi on nipuittain nyheristejä, joiden tekemisen meininkiä ja kekseliäisyyttä ihastella (jo pelkästään blogilistassanikin reippaasti yli tuhat taituria).
Pakkoko sitä itse on kaikkea vääntää :). Niin no, onhan se tavallaan...pikkupakko...juuh...


3 kommenttia:

 1. Niin se on, että työt tuppaavat ikävästi haittamaan ihanaa harrastustamme, mutta kunhan jotain aina jossakin välissä saa tehtyä, niin hyvä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Toisaalta Doloresin parissa puuhatessa on niin hauskaa että kehtaako sitä edes työksi kutsua ;).
   Saan rautaisannoksen minihubaa joka päivä.

   Mutta olisihan se silti asiallista jos edes joskus kykenisi esittelemään jonkun oman edistysaskeleen täällä blogissa. Vaikka kuinka pienen. Lasketaanko se, jos pyyhin vuoden pölyt hotlan kylppäristä ja taas kerran pähkäilen tapetoinnin suunnittelun aloittamista...

   Poista
 2. Parabéns
  por teu trabalho
  Te deixo um premio em meu blog
  abraços

  VastaaPoista